FIRMA PROFIL VIDEO 2017-11-25T00:50:29+00:00

Project Description

Her har jeg lavet en videoproduktion for SC Metal A/S. Videoen skal primært bruges på deres hjemmeside og til markedsføring.

Søgemaskineoptimering “SEO” er en vigtig del af enhver markedsførings-strategi og det handler om at få en så høj “ranking” på Google som muligt, hvis man skal sælge udenfor sit eksisterende netværk. Google har nu meldt ud, at hvis en virksomhed har en præsentationsvideo på hjemmesidens forside, så bliver hjemmesiden indekseret hurtigere, oftere og højere end de virksomheder uden en præsentationsvideo.

Når man så har en færdig præsentationsvideo, anbefaler jeg at man laver en youtube kanal og uploader den der. Dette er en viderebygning på en go SEO-strategi. Google har anerkendt, at Youtube er blevet kæmpe store og mange søgninger foretages direkte på youtube, istedet for på Google, som f.eks “hvordan opsættes boxer tv” eller “hvordan samler man …” Derfor krediteres man så for, at have sin video på youtube og så linke og vise den på sin forside. Man gør herved sin virksomhed synlig overfor en masse potentiel trafik = besøgende.

Næste skridt er så, at uploade videoen DIREKTE på sin facebookside i det rigtige helt format for bedst mulig kvalitet og oplevelse.

Jeg har helt styr på alle disse ting og hjælper med indkorporering af tags, keywords og meget mere for, at du får mest muligt ud af din investering i en video.

Nu har du muligheden for at komme foran dine konkurrenter og tage markedsandele. Er du klar?

Login